Image post
Instagram

Rindu nak cantik2, Pakai Kasut tinggi, makeup2 & attent event. Masa ni badan Ammi dah mula naik kaw kaw sebab dok makan ubat Dr thokha bagi. Gemokkkk 😩😩 Baby bump pun dah mula nampak πŸ₯° Time event ni, banyak kali Ammi lari p toilet sebab morning sickness 🀣 Dah la PA Ammi @juliejuhari seat dia jauh dari Ammi masa tu. huhuhuuu. Ramai yg tanya Ammi, β€˜ are you pregnant?’ Ammi still tak mengaku yg Ammi pregnantπŸ˜… cuak2 takut nak mengaku sebab banyak history baby meninggal. So Ammi lebih prefer diam sampai waktu yg sepatutnya πŸ’‹πŸ’‹ btw dress cantik Ammi dari @azie_couture #makeupbydiamaira #pregnancy #earlypregnancy #firsttrimester